Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Haziran 2015 - 10:59 Yorum: 0

Galatasaray Podolski'yi bitiriyor

Aslan'ın yıllık 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifine "Evet" diyen Alman yıldızın bonservisini almak için Arsenal’le kıran kırana pazarlık yapılıyor. Yönetim, Wenger’in kadroda düşünmediği Podolski’yi 5 Temmuz’daki Avusturya kampına yetiştirmeyi p

Galatasaray Podolski'yi bitiriyor

HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

Galatasaray, hafta içinde menajerlerini İstanbul’a çağırarak her konuda anlaşma sağladığı Lukas Podolski’nin transferi için gün saymaya başladı... Yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık teklife ‘Evet’ diyen Polonya asıllı Alman yıldızın bonservisini almak için Arsenal ile yapılan pazarlıklarda büyük mesafe alındı. Sarı- Kırmızılı yöneticiler, önümüzdeki hafta içinde bu transfere son noktayı koymayı planlıyor. 

HAMZAOĞLU ONAY VERDİ 
Fransız teknik adam Arsene Wenger’in, bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve geçen sezon devre arasını kiralık olarak Inter’de geçiren Podolski’yi yeni sezon planları içinde düşünmediği ve satılmasına izin verdiği belirtiliyor. G.Saray yönetimi yaklaşık 3 Milyon Euro gibi bir rakama bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Podolski’yi 5 Temmuz’daki Avusturya kampına mutlaka yetiştirmek isteyen yönetim, Hamza Hamzaoğlu’nun da onay verdiği 30 yaşındaki forveti kadrosuna katıp hem kadrosunu güçlendirmiş hem de taraftarlarına verdiği yıldız sözünü tutmuş olacak.

364 MAÇTA 133 GOL
Bonservisine bugüne kadar 32 milyon Euro ödenen Podolski, profesyonel kariyerinde forma giydiği 4 takımda 364 maça çıkarken, 133 kez ağları sarstı.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber