Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Şubat 2018 - 12:33 Yorum: 0

Galatasaray son 6 deplasmanda 1 kez güldü

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada 5 kez mağlup olurken, 1 kez sahadan galip ayrıldı.

Galatasaray son 6 deplasmanda 1 kez güldü

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada 5 kez mağlup olurken, 1 kez sahadan galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, bu hafta da deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele edecek.

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak. Sarı-kırmızılılar, zorlu Paşa deplasmanından galip gelip, şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. Ligde Galatasaray, evinde ve deplasmandaki müsabakalarda farklı bir grafik çiziyor.

Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı iyi oyunla 3 puanları cebine koyarken, deplasmanda ise büyük puan kayıpları yaşadı. Şampiyonluk yolunda deplasmandaki maçların önemi ise çok büyük. Galatasaray, ligde deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabildi. Bu 6 maçında 4'ü Igor Tudor, 2'si Fatih Terim döneminde oynandı. Tek galibiyet de Terim'in takımın başında olduğu Kayserispor maçında alındı.

Galatasaray'ın son 6 deplasmanda oynadığı karşılaşmalar şöyle:

Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 1

M. Başakşehir: 5 - Galatasaray: 1

Beşiktaş: 3 - Galatasaray: 0

E. Yeni Malatyaspor: 2 - Galatasaray: 1

Kayserispor: 1 - Galatasaray: 3

D.G. Sivasspor: 2 - Galatasaray: 1

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber