Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2014 - 19:18 Yorum: 0

Galatasaray-Trabzonspor maçından notlar (1)

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor'da ikinci dönemindeki ilk maçına Galatasaray karşısında çıktı

Galatasaray-Trabzonspor maçından notlar (1)

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, bordo-mavili ekipte ikinci dönemindeki ilk maçına çıktı.

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaştırdığı Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Trabzonspor'da Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in yerine göreve getirilerek 1,5 yıllık sözleşme imzalanan Yanal, ilk sınavını Galatasaray karşısında verdi.

Bordo-mavili ekipte 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında görev alan tecrübeli çalıştırıcı, zorlu Galatasaray deplasmanıyla yeniden Karadeniz ekibinin başından bir resmi maçta bulundu.

Karşılaşma öncesi Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, daha önce birlikte çalıştıkları Ersun Yanal'a sarılarak hasret giderdi.

 

- Trabzonspor'un başında 2 bin 38 gün sonra maça çıktı

 

Trabzonspor, yaklaşık 6 yıl sonra Ersun Yanal yönetiminde bir resmi maça çıktı.

Karadeniz ekibinde teknik direktörlükte bulunduğu ilk dönemdeki son maçında 25 Nisan 2009'da Sivasspor karşısına çıkan Yanal, bordo-mavili takımında başında 2 bin 38 gün sonra Galatasaray karşısında görev yaptı.

 

- Bordo-mavili ekipte 2 değişiklik yapıldı

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'de son oynanan Torku Konyaspor maçına göre takımını ilk 11'de 2 değişiklikle sahaya sürdü.

Sarı kart cezalısı olan Cezayirli futbolcu Belkalem'in yerine savunmada Yunan oyuncu Papadopoulos'a görev veren Yanal, sol bekte ise yedeğe çektiği Mustafa Akbaş'ın yerine Musa Nizam'a forma giydirdi.

Bordo-mavili ekip karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun, Constant, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı ve Cardozo 11'i ile çıkarken, yedeklerde ise İbrahim Demir, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Waris Majeed, Fatih Atik, Serdar Gürler ve Mustapha Yatabare bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber