Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Ağustos 2016 - 20:23 Yorum: 0

Galatasaray’da Nigel de Jong ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla...

Galatasaray’da Nigel de Jong ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Çalışmalarına daha sonra adaptasyon ve koordinasyon hareketleriyle devam eden sarı-kırmızılılar, antrenmanı yediye yedi pas çalışmasıyla sürdürüldü. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.

Galatasaray'da yeni transfer Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Milli takım kamplarında bulunan Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Fernando Muslera, Martin Linnes, Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Kolbeinn Sigthorsson antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber