Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

GAP-TEYAP Model Uygulamaları

SİİRT (AA) - GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (GAP TEYAP) Çiftçi Örgütleri Merkezli Çoğulcu Yayım Modeli Batman-Siirt İl ekibi uzmanları, Pervari ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi.GAP...

GAP-TEYAP Model Uygulamaları

SİİRT (AA) - GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (GAP TEYAP) Çiftçi Örgütleri Merkezli Çoğulcu Yayım Modeli Batman-Siirt İl ekibi uzmanları, Pervari ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi.

GAP TEYAP Batman-Siirt saha uzmanı Hatice Demirkaya, yaptığı açıklamada, kendi uzmanları ve Siirt Serbest Tarım Danışmanları ile birlikte gittikleri Gürzova köyü çiftçileriyle bir araya geldiklerini belirtti.

 Çiftçilerin, süt sığırcılığı için kurmak istedikleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi için proje ekiplerinden istedikleri eğitim talebi üzerine köye gittiklerini ifade eden Demirkaya, bu kapsamda GAP Süt Sığırcılığı Projesi ile GAP Erkek Materyal Projesi hakkında çiftçilere bilgi verildiği kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber