Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"19:07 Manisa’da 198 uyuşturucu hap ele geçirildi19:04 Edirne’de 9 kaçak göçmen yakalandı19:02 Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen’de ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretind...19:02 Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolan...19:01 Zeynep Sönmez Antalya’da çeyrek finalde19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
Sami Er
Ekonomi 19 Ocak 2018 - 18:08 Yorum: 0

GAPTARIM FUARI

SANKO Holding'in iş makinaları sektöründe faaliyet gösteren şirketi MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., MST markası ile Gaziantep'teki...

GAPTARIM FUARI

SANKO Holding'in iş makinaları sektöründe faaliyet gösteren şirketi MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., MST markası ile Gaziantep'teki tesislerinde ürettiği yeni ürünü 30 ton ekskavatör ve powershift şanzımanlı teleskopik yükleyici tanıtımını,Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'ndedüzenlenen GAPTARIM Fuarı'nda yaptı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen fuarın açılışını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi, İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu ile birlikte MST standını gezerek bilgi aldı.

Fakıbaba, yerli üretim MST'yi yakından takip ettiğini belirterek, iş makinelerini inceledi.

MST İş ve Tarım Makineleri Pazarlama Direktörü Levent Karaağaç, GAPTARIM Fuarı'nda ekskavatör, kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve büyük ekskavatörler sergilediklerini söyledi. Karaağaç, "Fuara özellikle yeni teleskopik yükleyici ürünlerimizi çiftçilerle buluşturmak, iş ve tarım makinalarımızı müşterilerimize veziyaretçilere tanıtmak için katıldık" dedi.

MST markası ile üretilen yeni 30 ton ekskavatör ve powershift şanzımanlı teleskopik yükleyicinin uzman personel tarafından fuarı ziyarete gelen çiftçilere detaylı olarak tanıtıldığını kaydeden Karaağaç, "Ürünlerimiz, Türk iş makinaları sektörünün nazar boncuğudur" ifadelerini kullandı.

MST Hakkında

Sanko'nun iş makinaları sektöründeki şirketi MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi veTicaret A.Ş., üretimini Gaziantep'teki 42 bin metrekarelik kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılmış tesislerinde gerçekleştiriyor. Sanko çatısı altında MST markalı olarak üretilen ekskavatör, kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve mini ekskavatör, ülke sanayine önemli değer katmaktadır.

MST, Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artırmakta ve yeni teknoloji çalışmalarında bulunmaktadır. MST, Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve TeknolojiBakanlığı tarafından tescillenmiş Ar-Ge Merkezinde Türk Mühendis ve teknisyenleri yürütmektedir.

Sanko Holding

SANKO Holding'in temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahı ile atıldı. Dördüncü ve beşinci kuşağın işbaşında olduğu SANKO'da yaklaşık 14 bin kişi istihdam ediliyor. Tekstil, enerji, çimento, ambalaj, iş ve tarım makinaları, bilişim, finans, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul olmak üzere 11 sektörde faaliyet gösteriliyor.

GAPTARIM FUARI

GAPTARIM FUARI

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber