Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Aralık 2014 - 17:08 Yorum: 0

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Ceylanpınar Engelliler: 103 - İskenderun Engelliler: 47

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde, Ceylanpınar Engelliler sahasında Adana Martı Engelliler'i 103-47 yendi.

Ceylanpınar Spor Salonu'ndaki maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk periyodu 26-5 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdüren sarı-yeşilliler, soyunma odasına 48-11 önde gitti.

Maçın üçüncü periyodunda üst üste bulduğu sayılarla skoru 78-29'a taşıyan Ceylanpınar Engelliler, üstün oyununu son çeyreğe de yansıtarak müsabakadan 103-47 galip ayrıldı. 

Ceylanpınar Engelliler Antrenörü Mehmet İdoğ, maç sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyircileri önünde galip geldikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Şimdiye kadar ligdeki 4 maçı da kazanmanın sevincini yaşadıklarını anlatan İdoğ, ''Oyuncularımızın karşılaşmada gösterdiği üst düzey performans, maçın skoruna da yansıdı. Gelecek hafta yapacağımız maç için bu galibiyet motivasyonumuzu artırdı. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber