Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 19:33 Yorum: 0

GASMEK Nurdağı'nda

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren GASMEK, Nurdağı ilçesinde şubesini açarak hizmet vermeye başladı.Belediyesi'den yapılan açıklamaya göre, Şube...

GASMEK Nurdağı'nda

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren GASMEK, Nurdağı ilçesinde şubesini açarak hizmet vermeye başladı.

Belediyesi'den yapılan açıklamaya göre, Şube merkezinde mefruşattan dikişe, bağlamadan gitara, İngilizce'den Osmanlıcaya, kuaförlükten diksiyona geniş bir yelpazede eğitim faaliyetleri düzenleyen GASMEK, ilçe vatandaşlarına meslek edindirmek için ilk adımı attı.

16 ile 70 yaş arası dileyen herkesin ücretsiz eğitim faaliyetlerinden yararlandığı kurs merkezinde, başarılı olan kursiyerlere sertifika veya katılım belgesi veriliyor.

İsteyenlerin bu sertifikalarla meslek edinebileceği kurslarda şuanda 500 kursiyer eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber