Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ocak 2021 - 09:38 Yorum: 0

Gasp için geldiler, başaramayınca 5 yerinden bıçaklayıp kaçtılar

Arnavutköy'de gasp etmek için bir işyerine giren yabancı uyruklu üç şahıs, başarılı olamayınca kendilerine direnen işyeri sahibini 5 yerinden bıçaklayarak...

Gasp için geldiler, başaramayınca 5 yerinden bıçaklayıp kaçtılar

Arnavutköy'de gasp etmek için bir işyerine giren yabancı uyruklu üç şahıs, başarılı olamayınca kendilerine direnen işyeri sahibini 5 yerinden bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Olay, Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Gürsoy Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir kişinin işlettiği dükkana, yine yabancı uyruklu üç kişilik grup geldi. Kendisini gasp etmek isteyen saldırganlara karşı direnen işletme sahibi, üç kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kafasının farklı noktalarından 5 bıçak darbesi alan işletme sahibi sağlık ekipleri tarafından Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İşletme sahibinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay sonrası kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber