Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Haziran 2016 - 14:23 Yorum: 0

Gaü, Amerika Yapılanmasını Güçlendiriyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, gerçekleştirmiş olduğu Amerika ziyareti ile, mevcut bulunan...

Gaü, Amerika Yapılanmasını Güçlendiriyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, gerçekleştirmiş olduğu Amerika ziyareti ile, mevcut bulunan ABD yapılanmasının büyümesi yönünde yeni anlaşmalara imza attı.

Serhat Akpınar, ilk olarak GAÜ'nün ABD'de bulunan Washington DC kampüsünde değişim yönünde önemli adımlar attıklarını belirterek, yeni görevlendirme ile ABD yapılanmasının başına Prof. Dr. B. Davis'in geldiğini belirtti. Akpınar, Washington DC ile sınırlı kalmayacağını belirttiği GAÜ Amerika yapılanmasının yeni yapılan anlaşmalar ile Colorado, Vancouver, Atlanta ve Massachusetts'in de GAÜ'nün Amerika yapılanmasına dâhil olduğunu vurguladı.

Akpınar ayrıca, GAÜ'nün uluslararası yapılanması hakkında da bilgi vererek, bugün sahip oldukları uluslararası 7 kampüsten Sri Lanka Kampüsü ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli adımlar atıklarını, 2017 yılında mevcut yapının daha da güçlenerek yeni akademik hayatına başlayacağını söyledi. Moldova, Türkiye, İngiltere ve Hong Kong'da bulunan, kampüslerinin de aktif olarak eğitim vermeye devam ettiğini bildiren Akpınar, mevcut kampüslerin sayısının da ilerleyen zamanlarda artmaya devam edeceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber