Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 17 Ağustos 2016 - 08:38 Yorum: 0

GAÜ Mimarlık Fakültesi’ne İtalya’dan ödül

GAÜ Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri İtalya'da katıldıkları sergiden ödülle döndü.

GAÜ Mimarlık Fakültesi’ne İtalya’dan ödül

GAÜ Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri İtalya'da katıldıkları sergiden ödülle döndü.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi 1. sınıf öğrencileri, İtalya'da davetli olarak katıldıkları 26. Mimarlık ve Kent Kültürü Seminer ve Sergisi'nde GAÜ ve KKTC'yi başarı ile temsil etti.

İtalya'nın doğusunda, Adriyatik Denizi'nin kıyısında Marche bölgesinde yer alan, Camerino Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 26. Mimarlık ve Kent Kültürü Seminer ve Sergisine davetli olarak katılan GAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri, gerçekleştirdikleri proje sunumunun ardından "Özel Mansiyon" ödülüne sahip oldu.

GAÜ Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencilerinden Siepan Khalil, Cansu Kul ve Didar Kamal'ın "Küçük Park, Sosyal Mimari" başlıklı proje ile katılım gösterdiği 26. Mimarlık ve Kent Kültürü Seminer ve Sergisinde, projenin, GAÜ Mimarlık Fakültesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Alessandro Camiz'in önderliğinde gerçekleştirildiği belirtildi. Ayrıca, proje sunumunu Siepan Khalil'in yaptığı bildirilen açıklamada, jüri değerlendirmesinin ardından GAÜ Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin Özel Mansiyon ödülünü kazandıkları ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber