Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:48 Yorum: 0

GAÜN genç girişimcilerle kol kola

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.

GAÜN genç girişimcilerle kol kola

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gaziantep ve Türkiye'ye katma değer sağlayacak yepyeni projeler için işbirliği kararı alınan ziyarette konuşan Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, girişimci sayısının arttırılması için Üniversite - iş dünyası işbirliğinin gerekliliğine işaret etti.

"Üniversite- iş dünyası birlikteliğini önemsiyoruz"

Gençler iş dünyasında daha aktif olması için proje geliştirdiklerini, geliştirilen projeleri desteklerini vurgulayan Yetkinşekerci, "Bu kapsamda Gaziantep Üniversitesinin varlığı bizim için çok anlamlı. Üniversite, iş dünyasının birlikteliğini çok önemsiyoruz. Bölgemizde büyük hedefleri olan genç girişimciler var. Bu pencereden bakıldığında üniversitemizin iş dünyasının fabrikası olduğu mutlaktır. Gaziantep Üniversitesinin başlattığı intörn uygulaması, gençlerin iş hayatına adımlarında çok büyük katkı sağlıyor. Rektörümüz nezdinde Üniversite yönetimiyle önümüzdeki günlerde yepyeni projeler açıklayıp, bunları hayata geçireceğiz" dedi.

"Gelecek gençlerin omuzlarında yükselecek"

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, geleceğimizin gençlerin omuzlarında yükseleceğini vurgulayarak, "Bugünün genç girişimcileri yarın ülkemizin ekonomik mimarları olacak. Bu bağlamda TOBB Genç Gaziantep Genç girişimciler ile işbirliği bizim için çok önemli. Bilgiyi sahada iş dünyasının hizmetine daha çok sunacağız. Gaziantep Üniversitesi Gaziantep'in üniversitesi olmaya devam edecektir. Bu konuda genç girişimcilerin çabalarını çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Ziyarette; Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu adına Başkan İbrahim Yetkinşekerci, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e plaket takdim etti.

GAÜN genç girişimcilerle kol kola

GAÜN genç girişimcilerle kol kola

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber