Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

GAÜN Senatosu’ndan bombalı saldırıya kınama

Gaziantep'in Akdere Mahallesi'nde, 20 Ağustos akşamı gerçekleştirilen bir düğün törenine düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği canlı bombalı...

GAÜN Senatosu’ndan bombalı saldırıya kınama

Gaziantep'in Akdere Mahallesi'nde, 20 Ağustos akşamı gerçekleştirilen bir düğün törenine düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği canlı bombalı saldırı, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Senatosu tarafından kınandı.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür başkanlığında olağanüstü toplanan GAÜN Senatosu'nun 21 Ağustos 2016 tarih ve 16 nolu kararında, menfur saldırının, ülkenin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef aldığı vurgulanarak , "Gaziantep Üniversitesi senatosu olarak Gazi şehrimizde meydana gelen ve ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef alan masum vatandaşlarımıza, hemşerilerimize yönelik alçak terör saldırısını nefretle tel'in ediyoruz. Terörün rengi, kimliği, ismi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin milletimiz tüm fertleri ile topyekün birlik ruhunu muhafaza edecek ve sıkılı bir yumruk gibi teröre karşı duracaktır. Alçak terör ve arkasındaki hain güçler milletimize şimdiye kadar boyun eğdiremediği gibi bundan sonra da asla eğdiremeyecektir. Teröre verilecek en kesin ve kararlı cevap birlik ruhumuzdur. Başta bir öğretim elemanımızın yakınları olmak üzere masum sivillerin kaybını bütün insanlığın kaybı olarak görüyor, bu eylemin destekçilerini, işbirlikçilerini bütün insanlık namına lanetliyoruz. Bu menfur hadisede hayatlarını kaybeden hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber