Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Ekim 2020 - 15:38 Yorum: 0

GAÜN’de 29 Ekim’e özel dijital sergi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dijital karma...

GAÜN’de 29 Ekim’e özel dijital sergi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dijital karma sergisi sanatseverlerle buluştu.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Özaydın, dijital karma sergisini açan öğretim elemanları ve öğrencileri kutlayarak, "Bilim, sanat ve bağımsızlık Cumhuriyetin temel taşlarındandır. Bu şiarla üniversitemizde bilim ve sanatı temel değerlerimizle bütünleştirerek geleceğe ışık tutmaya devam edeceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hasebiyle Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan dijital sergide emeği geçenlere teşekkür ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 97. yılı dolayısıyla açılan sergi, 12 Kasım 2020 tarihine kadar Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi web sitesinde sanatsevere açık olacak.

GAÜN’de 29 Ekim’e özel dijital sergi

GAÜN’de 29 Ekim’e özel dijital sergi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber