Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:18 Yorum: 0

GAÜN'lü öğrenciler ödül aldı

GAZİANTEP (AA) - 13. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali kapsamında düzenlenen Üniversitelerarası Yemek Yarışmasında, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü...

GAÜN'lü öğrenciler ödül aldı

GAZİANTEP (AA) - 13. Geleneksel Kapadokya Yemek Festivali kapsamında düzenlenen Üniversitelerarası Yemek Yarışmasında, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Azat Atmaca ve İrfan Yolaçan birinci oldu.

GAÜN'denyapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversitelerin katıldığı "Nevşehir Patatesinden Ana Yemekler" temalı yarışmaya, GAÜN'nün öğrencileri, "Patates Damlası" isimli yemekle katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oya Özkanlı, bu tür organizasyonlarda kendilerini ispat etme fırsatı tanıyan ve her zaman büyük destek veren rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun’a teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber