Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 26 Şubat 2022 - 13:08 Yorum: 0

Gazeteci Tuna İşleyen, öğrencilere mesleğini anlattı

Gazeteci Tuna İşleyen, Tavşanlı Hanımçeşme İlkokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günü'ne konuşmacı olarak katıldı.

Gazeteci Tuna İşleyen, öğrencilere mesleğini anlattı

Gazeteci Tuna İşleyen, Tavşanlı Hanımçeşme İlkokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günü'ne konuşmacı olarak katıldı.

Mesleğin önemine dikkat çeken İşleyen, öğrencilere özellikle kitap, dergi, gazete okumaları yönünde çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Mesleğin zorlukları konusundaki bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktaran İşleyen, gazeteciliğin fedakârlık gerektiren bir meslek olduğuna vurgu yaptı.

İşleyen, "Gazetecilikte kesinlikle özel hayat anlamında, yani çocuklarımla vakit geçireceğim, hobilerim var, hafta sonunu ailemle geçireceğim diye plan yapamazsınız. Çünkü gazetecilikte zaman mefhumu diye bir şey yok. Gecenin 03.00'de bir haber geldiğinde, örneğin bir kaza olmuş. Gitmeme durumumuz olamaz. Bir şekilde oraya gidecek ve o haberi yapacaksınız" diye konuştu.

Tuna İşleyen, öğrencilere ajans muhabirliği hakkında bilgiler verdi. Haber ajansının televizyon, gazete, radyo, dergi ve haber siteleri gibi kitle iletişim araçlarına haber servis eden medya kuruluşları olduğunu ifade eden İşleyen, haber ajanslarının her gün yüzlerce abonesine haber servis ettiğini söyledi. (Tİ-EFE-)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber