Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 20 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Gazeteci-yazar Şükrü Üçüncü, 2. polisiye romanı ’Faili Firar’ı yazdı

Trabzon'da polis-adliye muhabirliği, yazarlık ve tiyatro oyunculuğu yapan Şükrü Üçüncü, yazdığı ikinci polisiye romanı "Faili Firar'ı okurlarının...

Gazeteci-yazar Şükrü Üçüncü, 2. polisiye romanı ’Faili Firar’ı yazdı

Trabzon'da polis-adliye muhabirliği, yazarlık ve tiyatro oyunculuğu yapan Şükrü Üçüncü, yazdığı ikinci polisiye romanı "Faili Firar'ı okurlarının beğenisine sundu.

'Yalı Çetesi" kitabından sonra yazmış olduğu ikinci polisiye romanını yayımlayan Üçüncü, yeni kitabı Faili Firar'da araba içerisinde yanarak öldürülen maktulun faillerini arayan bir polis ve kaybolan eşini arayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Kitabı hakkında bilgi veren Üçüncü, " Polisiye okumayı bir tutku olarak gören biri olarak, polisiye yazmanın ise başka bir haz verdiğini söyleyebilirim. Bu romanda okurlara Türkiye'de bir süre konuşulan bir cinayeti kurgu yaparak aktardım. Kitapseverlerin ellerinden düşüremeyeceği bir kitap olacağını düşünüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber