Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 16:08 Yorum: 0

Gazeteciler Başkan Yeni’yle bir araya geldi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde görev yapan ulusal ajans ile gazete muhabirleri AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni'ye ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim...

Gazeteciler Başkan Yeni’yle bir araya geldi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde görev yapan ulusal ajans ile gazete muhabirleri AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni'ye ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İhlas Haber Ajansı Kahta Muhabiri Hüseyin Türkoğlu'nun da aralarında bulunduğu ulusal ve yerel ajans muhabirleri AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni ve AK Parti Kahta Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer ile bir araya geldi. AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni'ye ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan basın mensupları, AK Partinin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Basın mensuplarının yaptığı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni ve AK Parti Kahta ilçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer, "Basın mensupları siyasetçi ve halk arasında bir köprü görevi yapmaktadır. Halkın daha iyi hizmet alması için siyasetçiye çoğu zaman yol gösterici olurlar. Kahta yer alan basın mensupları da bu konuda üzerine düşeni en güzel şekilde yapmaktadır. Yapılan bu ziyaretten dolayı basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Basın mensupları daha sonra AK Parti ilçe Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen Mustafa Şahin'i de ziyaret ederek başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber