Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Gazeteciler Konfederasyonu yönetimi Erzurum’da

ERZURUM (AA) - Yönetim Kurulu toplantısı için Erzurum'a gelen Gazeteciler Konfederasyonu heyeti, Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.Akdeniz, Doğu...

Gazeteciler Konfederasyonu yönetimi Erzurum’da

ERZURUM (AA) - Yönetim Kurulu toplantısı için Erzurum'a gelen Gazeteciler Konfederasyonu heyeti, Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Akdeniz, Doğu Anadolu, Ege, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Marmara ve Medya İhtisas Gazeteci Dernekleri Federasyonları'nın bir araya gelerek güç birliği yaptıkları Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Erzurum'a geldi.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile yönetim kurulu üyeleri, Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

Vali Altıparmak'ı makamında ziyaret eden Kolaylı, Gazeteciler Konfederasyonu olarak Türkiye'nin bütün bölgelerinde Başkanlar Kurulu'nu toplayarak gazetecilerin sorunlarını tartıştıklarını ve çözüm önerileri getirdiklerini belirtti.

Heyet daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundu.

ETİKETLER: Erzurum
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber