Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Şubat 2017 - 15:09 Yorum: 0

Gazi Üniversitesi 7 farklı alanda burslu doktora adaylarını bekliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ilk kez başlatılan "100/200 YÖK Doktora Burs Programı" kapsamında Gazi Üniversitesi, 7 doktora programı ile en...

Gazi Üniversitesi 7 farklı alanda burslu doktora adaylarını bekliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ilk kez başlatılan "100/200 YÖK Doktora Burs Programı" kapsamında Gazi Üniversitesi, 7 doktora programı ile en çok desteklenen üniversiteler arasında yer aldı.

Türkiye için öncelikli alanlarda nitelikli bilgi üretmek amacıyla doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacı karşılamak üzere tasarlanan "100/200 YÖK Doktora Burs Programı" kapsamında Gazi Üniversitesi 7 farklı programda öğrenci alacak. Dört öncelikli bilimsel alanda desteklenen tek üniversite olan Gazi Üniversitesi, "100/200 YÖK Doktora Burs Programı" kapsamında Afrika Çalışmaları, Uzakdoğu Çalışmaları, Savunma Sistemleri Entegrasyonu ve İdare Hukuku ihtisas alanlarında doktora bursu verilen tek üniversite oldu. Genç araştırmacılara verdiği katkılarla akademik çalışmaların önünü açan Gazi Üniversitesi, Farmasötik Biyoteknoloji ve İlaç Tasarımı, Okul Öncesi Eğitim, Afrika Çalışmaları, Uzakdoğu Çalışmaları, İdare Hukuku, Yeni 3B Eklemeli Üretim, Savunma Sistemleri Entegrasyonu alanlarında çalışan 58 doktora öğrencisini burs kapsamında yetiştirecek. Söz konusu öğrencilere YÖK tarafından 4 yıl süreyle ayda bin 550 TL miktarında burs verilecek. Bu programa başvurmak isteyen doktora adayları, başvurularını 20-21 Şubat 2017 tarihleri arasında ilgili enstitülere yapabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber