Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Mayıs 2016 - 08:58 Yorum: 0

Gazi Üniversitesi’nde "Bakıyor Musun? Görüyor Musun?" Resepsiyonu

Gazi Üniversitesi ve ABD Büyükelçiliği'nin birlikte organize ettiği "Bakıyor Musun? Görüyor Musun?" resepsiyonu, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde...

Gazi Üniversitesi’nde 'Bakıyor Musun? Görüyor Musun?' Resepsiyonu

Gazi Üniversitesi ve ABD Büyükelçiliği'nin birlikte organize ettiği "Bakıyor Musun? Görüyor Musun?" resepsiyonu, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Resepsiyona ABD Büyükelçisi John Bass'ın eşi Holly Holzer Bass ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber de katıldı.

Resepsiyonda bir konuşma yapan ABD Büyükelçisi John Bass'ın eşi Holly Holzer Bass, "Zannediyorum ki dünyada şu anda biz pek çok sıkıntı, çatışma ve şiddetle karşı karşıyayız. Geçtiğimiz yıl boyunca bizler bunu Ankara'da kişisel açıdan ve özellikle Güneydoğu'da bu çatışmayı çok yakından hissettik. Özellikle de bu zamanlarda sanatın önemli olduğunu düşünüyorum. Bu zamanlarda sanat bize bir diyalog içerisinde olma fırsatı veriyor, konuşma fırsatı veriyor, bir barış fırsatı veriyor" dedi.

Gazi Üniversitesi'nin ABD ile çok sıkı ikili eğitim anlaşmaları yaptığını söyleyen Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber ise şöyle konuştu:

"Biz üniversite olarak Amerika Birleşik Devletleri ile çok sıkı ikili eğitim anlaşmaları yapıyoruz. 400'e yakın hocamız 4 yıl içerisinde ABD'ye gitti. Toplumumuzu gördünüz. Birbirine çok benzeyen, sıcak toplumlar. İnşallah ilişkiler daha sağlıklı, daha güzel devam eder. Karşılıklı etkileşimler bize bir şey kazandırır."

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Gazi Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinin öğrencileri ödüllerini Holly Holzer Bass ve Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber'in elinden aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber