Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 10 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Gaziantep, Almanya'da tanıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'na (ITB) katılan Büyükşehir Belediyesi, Almanya'da Gaziantep'i tanıttı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep'in her alanda...

Gaziantep, Almanya'da tanıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'na (ITB) katılan Büyükşehir Belediyesi, Almanya'da Gaziantep'i tanıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep'in her alanda gelişmesi ve tanıtılması için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kenti uluslarası alanlarda da tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak 190 ülkeden sektör temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret ettiği 49'uncu Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'na katılan Büyükşehir Belediyesi, fuarda açtığı stantda kentin tarihi mekanları, müzeleri, gastronomisi ve turizmini tanıttı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal'ın da ziyaret ettiği Gaziantep standına, gurbetçilerin yanı sıra yabancı konuklar da yoğun ilgi gösterdi. 

Gaziantep standında binlerce ziyaretçiye baklava, Antep fıstığı ikramının yanında, 4 dilde tanıtım kitapçıkları, broşürler, çeşitli hediyelik kent simgeleri ve tanıtım filmi dağıtıldı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber