Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Kasım 2018 - 18:03 Yorum: 0

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Gaziantep Basketbol, konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan'ı 63-56 mağlup etti.

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Gaziantep Basketbol, konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan'ı 63-56 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın başantrenörü açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gaziantep Basketbol Başatrenörü Nenad Markovic, "Beşiktaş gibi bu ligin güçlü ve çok iyi savunma yapan bir takıma karşı maça neredeyse 20 sayı önde başladık. Bu durum aslında koçların çok sevmediği bir şeydir. Bildiğiniz gibi biz de ligin en iyi savunma yapan takımıyız. Özellikle rakip farkı 1'e düşürdüğünde takımım çok iyi karakter gösterdi. O dönemde attığımız sayılarla rakibi geride tutmayı başardık. Takımımızın karakterinden çok memnunum. Ancak hücumda daha iyi işler yapmamız lazım. Öte yandan Beşiktaş gibi takımlara karşı hücum yapmak da kolay değil. Maçın özellikle son dönemlerinde aslında biraz futbol gibi oynadık. Bazı oyuncularım çok yorulmuştu o yüzden süreyi eritmeye çalıştık. Maçı da böyle kazandık" dedi.

Beşiktaş cephesi

Beşiktaş Başatrenörü Dusko Ivanovıc ise, "Farklı bir deplasman beklemiyorduk. İlk 20 dakikada maçın içinde yoktuk. Sonrasında daha fazla mücadele ettik ama sonucu getiremedik. O yüzden üzgünüz" diye konuştu.

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber