Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Spor 25 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Gaziantep Basketbol Takımı, Sponsorluk Görüşmelerine Başladı

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımı'na 5 yıldan bu yana sponsorluk desteği veren Royal Halı'ya Genel Menajer Boray Dai teşekkür...

Gaziantep Basketbol Takımı, Sponsorluk Görüşmelerine Başladı

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımı'na 5 yıldan bu yana sponsorluk desteği veren Royal Halı'ya Genel Menajer Boray Dai teşekkür ederken, yeni sponsorluk arayışlarının sürdüğünü dile getirdi.

Gaziantep basketboluna ligde ve Avrupa'da 5 yıldır sponsor olan ve desteğini esirgemeyen Royal Halı, Gaziantep ekibiyle yeni sezon için sponsorluk sözleşmesi imzalamadı. Royal Halı'nın isim sponsorluğunu çekmesinin ardından mor-turunculu ekibin Genel menajeri Boray Dai, Royal Halı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mor-turunculu ekip, Royal Halı ile yeniden sponsorluk anlaşması imzalanmamasının ardında yeni sponsorluk arayışına girdi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Royal Halı'nın 5 senedir ana sponsorları olduğunu kaydeden Gaziantep Basketbol Takımı'nın Genel Menajeri Boray Dai, "Hem lige çıkarken hem de 5 senedir en üst ligde sponsorumuz oldular. Tabi ki bu bir bayrak yarışıdır. Gaziantep büyük bir şehir ve eminiz ki bu başarılı takıma sahip çıkıp kendi markasını kuvvetlendirmek isteyen bir firma olacak. Sponsorluk görüşmeleri sürmekte, netleştikten sonra transferlere hız vereceğiz" şeklinde konuştu.

BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Gaziantep Basketbol, Royal Halı'nın desteği altında FIBA Avrupa Kupası'nda çeyrek final oynamasına ve BSL'de son sezonda play-off oynama başarısına ulaşmış, oynadığı basketbol ve kulüp yapısındaki istikrar sayesinde basketbol kamuoyunun beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber