Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 27 puana talip

Basın sözcüsü Açıkgöz: "İnşallah geride kalan 9 maçın tamamını kazanıp hedefimize ulaşacağız"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 27 puana talip

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, geride kalan 9 maçın tamamını kazanarak hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda güzel sonuçlar almaya başladıklarını ve ligin üst sıralarına doğru ilerlediklerini belirtti.

Lige verilen aranın ardından Osmanlıspor'u konuk edeceklerini ve zorlu bir müsabakanın kendilerini beklediğini ifade eden Açıkgöz, Ankara temsilcisiyle yapacakları maçtan mutlak galibiyet elde etmek istediklerini vurguladı.

Artık ligde kolay veya zor diye ayrım yapılamayacak maçların olacağını dile getiren Açıkgöz, şunları kaydetti

"Artık her puan altın değerinde. Önümüzde 9 maç var. Bu maçların hepsine aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Çünkü ortada sahibini bekleyen 27 puan var ve biz bunların hepsine talibiz. Play-off oynamak isteyen bir ekibiz. İnşallah geride kalan 9 maçın tamamını kazanıp hedefimize ulaşacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber