Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 01 Nisan 2015 - 13:08 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galibiyet istiyor

Kulüp Başkanı Toprak: "Son haftalardaki çıkışımızı Osmanlıspor maçıyla sürdürmek istiyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galibiyet istiyor

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Osmanlıspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 5 maçta 4 galibiyet elde ederek puan durumunda hak ettikleri yere doğru ilerlediklerini belirtti.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı boş geçirmediklerini ifade eden Toprak, Osmanlıspor'un ligin önemli takımlarından birisi olduğunu vurguladı.

Play-off hedefiyle yollarına devam edebilmek için bu hafta kritik bir maça çıkacaklarını anlatan Toprak, şöyle konuştu:

"Son haftalardaki çıkışımızı Osmanlıspor maçıyla sürdürmek istiyoruz. Tüm takım bu bilinçle hazırlıklarını sürdürüyor. Her iki takımda mutlak galibiyet istiyor. O yüzden seyir keyfi yüksek bir maç bizleri bekliyor. İnşallah istediğimiz sonuçları alıp yolumuza devam ederiz."

Toprak, taraftarlara da seslenerek "Bu keyifli maçta tüm Gazianteplileri stada bekliyorum. Pazar günü taraftarımızla tek yürek olup Osmanlıspor'dan puanlar almak için çalışacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber