Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti22:07 Büyükçekmece’de otomobil göle uçtu, sürücü hayatını kaybetti
Spor 30 Ağustos 2014 - 13:23 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, lige galibiyetle başlamak istiyor

Basın sözcüsü Açıkgöz: "İddialı bir ekip olduk. İnşallah iyi bir başlangıçla yola çıkıp, mutlu sona ulaşırız"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, lige galibiyetle başlamak istiyor

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın Boluspor'la yapacağı maçtan 3 puan alıp, lige galibiyetle başlamak istiyor. 

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine, teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleşen son idmanla Boluspor hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Sezon öncesi iyi transferler gerçekleştirdiklerini, bunu da verimli geçen hazırlık dönemiyle taçlandırdıklarını ifade eden Açıkgöz, şunları kaydetti:

"İddialı bir ekip olduk. İnşallah iyi bir başlangıçla yola çıkıp, mutlu sona ulaşırız. Uzun ve yorucu bir maraton başladı. Birbirinden güçlü ekipler hedeflerine ulaşmak için çalışacak. Biz de ligin en iddialı ve güçlü ekiplerinden biri haline geldik. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz ama önceliğimiz, yarın Boluspor ile yapacağımız ilk maçta galip gelip, moral depolamak."

Açıkgöz, Passolig kartı olmayan taraftarın stada giremeyeceğini hatırlatarak, kart almaları konusunda taraftarı uyardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber