Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 20 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Orduspor mesaisi

Teknik Direktör Kutlu: "İyi futbolla Orduspor'u yenip yeniden çıkışa geçmek istiyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Orduspor mesaisi

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, taktik çalışmayla devam etti.

Teknik direktör Kutlu, idman sonrasında AA muhabirine, son haftalarda oyun anlamında futbolun gereklerini yerine getirerek güzel bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Geçen haftaki Şanlıurfa deplasmanını takım olarak yaptıkları hatalar ve yanlış hakem kararlarının etkisiyle puansız kapattıklarını anlatan Kutlu, bu maçı Orduspor karşısında telafi etmek istediklerini vurguladı.

Kutlu, 22 Mart Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Orduspor'un genç yapısı nedeniyle zaman zaman ligde şaşırtıcı sonuçlar alabildiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Artık ligde kolay veya zor maç diye bir ayrım yok. Her maç birbirinden önemli. Bu bilinçle Orduspor hazırlıklarımıza devam ediyoruz. İyi futbolla Orduspor'u yenip yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber