Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ekim 2014 - 17:13 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Sağlam: "Şanlıurfaspor hiç galibiyetimiz olmamasına rağmen bizi herkesten daha çok önemsiyor"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı.

Sağlam, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak için çalıştıklarını söyledi.

Zor bir maça çıkacaklarını belirten Sağlam, "Şanlıurfaspor maçı kolay değil ancak biz de iyi takımız. Rakiplerimiz adımızdan çekiniyor. Onun için maça iyi asılıyorlar. Bu da bizim için dezavantaj. Şanlıurfaspor hiç galibiyetimiz olmamasına rağmen bizi herkesten daha çok önemsiyor. Rakibimizin bizden çekindiğini biliyoruz" diye konuştu.

Sahalarında yapacakları maçı kazanarak rahatlamak istediklerini ifade eden Sağlam, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber