Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Haziran 2022 - 15:18 Yorum: 0

Gaziantep FK hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Topuk Yaylası Serkan Acar Tesisleri'nde sürdürüyor.

Gaziantep FK hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Topuk Yaylası Serkan Acar Tesisleri'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde bugün yapılan antrenmanda futbolcular, güç ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. İdmana yeni transferler Ömürcan Artan ve Valmir Veliu da katıldı.

Kamp süreciyle ilgili olarak Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu'da gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü. Isınma ve yenileme çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla son buldu. Yeni transferlerimizden Ömürcan ve Valmir de takımla birlikte ilk antrenmanlarına katıldılar. Takımımız çalışmalarını akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber