Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2016 - 10:18 Yorum: 0

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Kuruluşunun 53.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayamaya hazırlanan Anadolu'da ki en önemli eğitim kurumu GKV Özel Okulları bünyesinde her yıl, çeşitli...

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Kuruluşunun 53.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayamaya hazırlanan Anadolu'da ki en önemli eğitim kurumu GKV Özel Okulları bünyesinde her yıl, çeşitli branşlarda görev alacak öğretmenler için düzenlenen oryantasyon eğitimi start aldı. İki gün süren eğitimde kurum kültürü ve misyonu ile yürütülen çalışmalarda ayrıca mesleki gelişimlerle ilgili seminerler verildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının çeşitli kademelerinde bu yıl ilk kez göreve başlayacak olan öğretmenler için oryantasyon eğitimi tamamlandı. 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili gerekli her türlü hazırlıklarını tamamlayan GKV Özel Okulları yeni eğitim öğretim yılının ilk eğitimini göreve ilk kez bu yıl başlayacak olan öğretmenlerle gerçekleştirdi. GKV Özel Okullarına bağlı GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve Özel Cemil Alevli Koleji bünyesinde görev yapacak olan öğretmenlere kurum kültürü ve kurumun hedef ve amaçları anlatıldı. GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş kurum hakkında çeşitli bilgiler vererek yeni eğitim öğretim yılında bir önceki döneme oranla daha çok başarı beklediklerini ifade etti. Eğitim öğretim alanında 53 yılı geride bırakan ve başarılarıyla ülke kalkınmasına önemli katkılar sağlayan GKV Özel Okullarının bu yıl 53.yılını kutlamaya hazırlandığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, "2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili gerek akademik gerekse fiziki çalışmalarımızı tamamladık. Kurumlarımızda bu yıl ilk kez göreve başlayan çeşitli branştaki öğretmenlerimiz için bu gün oryantasyon eğitimimiz başladı. Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz aylarında kurumumuzda görev yapan öğretmenlerimiz gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çeşitli akademik programlara katıldılar. 31 Ağustos itibarıyla kurum bünyesindeki seminer çalışmalarımız başlayacak olup 2016-2017 eğitim öğretim dönemine yönelik son hazırlıklarımızı da tamamlayacağız" dedi.

Bugün başlayan oryantasyon eğitiminde kurum kültürü, misyonu, vizyonu ve yürütülen çalışmalarla ilgili göreve yeni başlayan öğretmenlere çeşitli brifing ve seminer verilecek. GKV Özel Okullarında bu yıl ilk kez görev yapacak olan öğretmenlerin heyecanları gözlerinden okunurken Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan GKV Özel Okullarında göreve başlamak ve bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Gaziantep Kolej Vakfı’nda oryantasyon eğitimi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber