Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2021 - 18:13 Yorum: 0

Gaziantep Süper Amatör Küme

Gaziantep Süper Amatör Küme'nin Şampiyonu Araban Belediyespor Gaziantep Gazispor ile Gaziantep'teki Hasan Celal Güzel Stadında yaptığı karşılaşmada Araban...

Gaziantep Süper Amatör Küme

Gaziantep Süper Amatör Küme'nin Şampiyonu Araban Belediyespor Gaziantep Gazispor ile Gaziantep'teki Hasan Celal Güzel Stadında yaptığı karşılaşmada Araban Belediyespor 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Süper Amatör Küme de grup lideri Araban Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Gazispor'u 3-0 mağlup etti. Gaziantep Hasan Celal Güzel Stadında yapılan karşılaşma boyunca Araban Belediyespor'ün üstün oyunu farklı galibiyeti getirdi. Maç sonrası oyuncuları ve teknik heyeti kutlayan Araban Belediye Başkanı ve Araban Belediyespor Başkanı Hasan Doğru, "Futbolcularımız ilçemize yakışır bir mücadele verdi. Tüm teknik heyeti ve oyuncularımızı kutlarım. Deplasmanda olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ederim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber