Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2016 - 23:23 Yorum: 0

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya:

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay...

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya:

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'da Gaziantep'te bir düğün salonuna yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber