Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:23 Yorum: 0

"Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni"ne doğru

GSO tarafından düzenlenen törenin, Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi

'Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'ne doğru

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin başarılarını "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni" ile taçlandıracak.

GSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, GSO tarafından düzenlenen tören, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 28 Aralık Pazar günü Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Törende, Türkiye'nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu arasına giren GSO üyesi firmaların yanı sıra "TÜBİTAK Ar-Ge Ödülleri", "En Fazla Patent Başvurusu Yapan Firmalar", "En Fazla Faydalı Model Başvurusu Yapan Firmalar", "En Fazla Marka Başvurusu Yapan Firmalar" ve "En Fazla Tasarım Başvurusu Yapan Firmalar" kategorisinde ödüller dağıtılacak.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, açıklamada, bu yıl hem Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'ni gerçekleştirmenin, hem de odalarının 25. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Ödül alacak sanayicileri kutlayan Konukoğlu, "Hedefimiz, göz bebeğimiz Gaziantep'i daha ileriye taşımak. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, şehrin ve ülkemizin geleceği için azimle ve hırsla çalışmaya, üretmeye, istihdam yaratmaya ve ihracat yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber