Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Şubat 2018 - 14:48 Yorum: 0

Gaziantepli engelliler, komando yemini etti

Afrin operasyonuna destek vermek içüin Kilis'e gelen Gaziantepli engelliler, komando yemini ettiler.

Gaziantepli engelliler, komando yemini etti

Afrin operasyonuna destek vermek içüin Kilis'e gelen Gaziantepli engelliler, komando yemini ettiler.

Gaziantep Fiziksel Engelliler ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı tarafından Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısında Zeytin Dalı Haraketina destek amacıyla basın açıklaması düzenledi. ABD ile PKK/PYD terrö örgütleri aleyhine sloganlar atan engellerden oluşan grup basın açıklaması yaptıktan sonra komando yemini ettiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade ederek, "Suriye'ye göz diken batı emperyalizmi Suriye'yi bölmek amacındadır. Suriye Suriyelilerindir, Suriyelilerin toprağında kimsenin gözü olmasın, gözü olanların gözünün çıkacağı bilinmelidir. Türk ordusu nerede bir mazlum varsa onun yanında olmuştur. Suriyeliler, inşallah Türk ordusunun gücü sayesinde teröristlerden temizlendikten sonra ülkelerine döneceklerdir. PKK/DEAŞ'a silah gönderenlerin hiçbir zaman gücü Mehmetçiğe yetmeyecektir. Onların silahı varsa Mehmetçiğin imanı vardır. Engelli kardeşlerimiz bugün buradalar, gerekirse yşarın Suriye'de olacaklardır. Hiçbir zaman Mehmetçiğimiz yalnız değildir. Yalnız kalmayacaktır. Suriyelilerin toprakları, Suriyelilerin olacaktır. Asla Suriye'nin toprakları bölünmeyecektir" dedi.

ABD ve PKK/PYD terrö örgütü aleyhine slogan atan engelliler, "Şehitler ölmez vatan bölünmez"sloganı attılar. Daha sonra komando yemini eden engelliler olaysız şekilde dağıldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber