Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Kasım 2014 - 18:08 Yorum: 0

Gaziantepli inşaatçılar Dubai'ye çıkarma yaptı

GAZİANTEP (AA) -  Gaziantepli inşaat sektörü temsilcileri, "Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı"na katıldı.Gaziantep Ticaret Odası'ndan (GTO) yapılan açıklamaya göre, inşaat sektöründe...

Gaziantepli inşaatçılar Dubai'ye çıkarma yaptı

GAZİANTEP (AA) -  Gaziantepli inşaat sektörü temsilcileri, "Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı"na katıldı.

Gaziantep Ticaret Odası'ndan (GTO) yapılan açıklamaya göre, inşaat sektöründe faaliyet gösteren 40 firma temsilcisi, GTO ve İnşaat Müteahhitleri Derneği öncülüğünde KOSGEB desteğiyle 16-21 Kasım arasında Dubai'ye iş ziyaretinde bulundu.

Sektör temsilcileri ziyaret kapsamında inşaattaki son durum, yenilikçi inşaat malzemeleri ve teknolojileri konularındaki çalışmaları yerinde görme imkanı buldu.

İnşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar ve inşaat malzemesi üretimi ve ihracatı yapan firma temsilcilerinin yer aldığı heyete GTO Başkan Yardımcısı ve Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer önderlik etti.

Köksüzer, açıklamada, sektörün dünyadaki en büyük fuarlarından "Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı"nı ziyaret ettiklerini belirtti.

 Heyetin, fuar ziyaretinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri'nde inşaat projeleri yürüten Türk firmalarına ait inşaat şantiyelerini de görme imkanı bulduğuna işaret eden Köksüzer, "Firmalarımız bu bölgede iş yapma yöntemleri ve bölgedeki iş fırsatları ve yatırım olanakları hakkında birinci elden fikir sahibi oldu" ifadesini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber