Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Gaziantepliler’den Şahin’e tam destek

Gaziantepliler İl ve İlçe Dernekleri Federasyonundan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e tam destek geldi.

Gaziantepliler’den Şahin’e tam destek

Gaziantepliler İl ve İlçe Dernekleri Federasyonundan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e tam destek geldi.

Fatma Şahin'in turizmin canlanması adına TÜRSAB ile birlikte başlattığı "Şimdi Gaziantep'e gitme zamanı" adlı kampanya ve Gaziantep'te DAEŞ'e ait mahalleler var diye olumsuz algı oluşturan zihniyete karşı verdiği anlamlı mücadeleden dolayı Gaziantepliler İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut'tan Şahin'e tam destek geldi.

Gaziantep'in tarihi, kültürü ve Gastronomisi ile Türkiye'nin göz bebeği bir il olduğuna değinen Özaygut, "Bu kent bizim. Gaziantep'e sahip çıkmalıyız. Bizler Gaziantep'i Türkiye'nin her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Fatma Şahin'de kentimizi en şekilde temsil ediyor. Gastronomi'yi tüm dünyaya tanıtarak yerli yabancı turistleri Gaziantep'e çağırıyor. Tarihi kültürel tüm zenginliklerimizi anlatarak turistleri Gaziantep'e davet ediyor. Başkanımız bunları yaparken bir bakıyorsunuz Amerikan Büyükelçiliği Gaziantep güvenli şehir değil diye açıklama yapıyor, bir bakıyorsunuz bir Tv programında Gaziantep'te DAEŞ'e ait mahalleler var diye kenti karalayan açıklamalar yapıyor. Tüm bunlara rağmen Başkanımız bir çok projeyle bu olumsuz algıları yıkmaya çalışarak Gaziantep'i hak ettiği yere getirmek için var gücüyle çalışıyor. Biz Başkanımızla gurur duyuyoruz. Gaziantep adına her türlü projede Federasyon olarak başkanımızın sonuna kadar yanındayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber