Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2016 - 18:53 Yorum: 0

Gaziantepspor- Bursaspor karşılamasına yoğun güvenlik önlemi

Kamil Ocak Stadında oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor mücadelesi öncesinde kentte bazı yollar bölgeler güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatılacak.

Gaziantepspor- Bursaspor karşılamasına yoğun güvenlik önlemi

Kamil Ocak Stadında oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor mücadelesi öncesinde kentte bazı yollar bölgeler güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatılacak.

Yaşanan terör olayları nedeniyle zaman zaman güvenlik önlemlerinin artırıldığı Gaziantep'te Bursaspor karşılaşması öncesinde de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yoğun güvenlik önlemli alınacağı duyuruldu.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Kamil Ocak Stadında 01 Ekim 2016 günü saat:19.00'da Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan futbol müsabakasından dolayı saat:13:00'den itibaren maç bitiminde seyirci dağılımına kadar; Kamil Ocak Caddesinin Eski Müze Kavşağı ile Şehit Kamil Kaymakamlık Kavşağına kadar olan kısmının kapatılarak, trafik akımının Kıbrıs Caddesi istikametine yönlendirileceği, Sebahat Göğüş Caddesinin Şehitkamil Kaymakamlık Kavşağı ile Prof.Dr.Muammer Aksoy Bulvarına kadar olan kısmının kapatılarak araç trafiğinin Kıbrıs Caddesi istikametine yönlendirileceği,36057 Sokağın Sebahat Göğüş Caddesi ile İstasyon Caddesi arasının kapatılacağı, Yetkin Şekerci İşhanı altındaki otoparkın boşaltılarak itibaren araç alınmayacaktır. Eski maliye yanında bulunan açık otopark da boşaltılarak araç alınmayacaktır" denildi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 14.30'dan itibaren İstasyon Caddesinin Stat Kavşağı ile Sanayi Odası Kavşağı arası kapatılarak Ali Fuat Cebesoy Bulvarından gelen trafik akımının Nizip Caddesi istikametine, Hürriyet Caddesinden gelen trafik akımının Derekenarı ve Kıbrıs Caddesine yönlendirileceği, Derekenarı Caddesinin Ali Nacar Camii Kavşağından Stat Kavşağına kadar olan kısım kapatılarak trafik akımının Kepkep Sokak istikametine yönlendirileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber