Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Ekim 2014 - 13:03 Yorum: 0

Gaziantepspor, çıkışını sürdürmek istiyor

Asbaşkan Konca: "Kasımpaşa maçında takımımıza güveniyoruz"

Gaziantepspor, çıkışını sürdürmek istiyor

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in son 5 sezonunun en başarılı ilk 4 haftasını geride bırakan Gaziantepspor, çıkışını sürdürmek istiyor.

Kulüp asbaşkanı Bülent Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ciddi hedefler belirleyerek yeni sezon için iyi bir takım kurduklarını söyledi.

Ligin geride kalan 4 haftasında da 5 puan alarak gelecek haftalar için umut verdiklerini belirten Konca, "Geride kalan haftalarda bariz hakem hataları olmasaydı daha iyi seviyede olabilirdik. Yanlış kararlar takımda can sıksa da geçmişi bırakıp geleceğe bakıyoruz. Ümit ediyorum ki hakem hataları son bulur ve hak ettiğimiz puanları hanemize yazdırırız" dedi.

Bu hafta Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan Konca, şöyle konuştu:

"Kasımpaşa maçında takımımıza güveniyoruz. Çünkü takım olma adına her hafta daha iyi bir kadroyla karşılaşıyoruz. Motivasyonu ve öz güveni yüksek bir takım olarak dikkatleri çekiyoruz. Kasımpaşa maçında da 3 puan alıp, zirve yolunda ilerlemek istiyoruz. Zaten peşpeşe alacağımız birkaç galibiyet takımı daha çok birbirine kilitleyecek. İstanbul ekibi karşısında da gülen taraf olup, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber