Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Haziran 2018 - 18:08 Yorum: 0

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Şahin’den suç duyurusu

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Hasan Şahin, kulüpte yapılan inceleme sonrası usulsüzlük tespit ettiklerini ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda...

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Şahin’den suç duyurusu

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Hasan Şahin, kulüpte yapılan inceleme sonrası usulsüzlük tespit ettiklerini ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Hasan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada Gaziantepspor'un son 10 yılı ile ilgili usulsüzlükler tespit ettiklerini belirterek, önceki yönetimler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Şahin, "Karar defterinde ciddi usulsüzlükler tespit ettik. Eski yönetimin zimmetine para geçirdiği şu an görülmektedir. Eski yönetimle ilgili son 10 yılın evrakları ve karar defterinin incelenmesi için savcılığa ve dernekler masasına suç duyurusunda bulunduk. Taraftarımıza söz verdiğim gibi Gaziantepspor'un hakkını sonuna kadar savunacağım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber