Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Eylül 2014 - 13:28 Yorum: 0

Gaziantepspor, Muhammet Demir'in sözleşmesini uzattı

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, futbolcusu Muhammet Demir'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı ekiple sezon...

Gaziantepspor, Muhammet Demir'in sözleşmesini uzattı

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, futbolcusu Muhammet Demir'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı ekiple sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Muhammet Demir ile bir dizi görüşme gerçekleştirildi.

Görüşmeler sonucunda, Demir'in sözleşmesi 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

-Bu sezon 2 maçta da forma giydi

Bursaspor alt yapısında yetişen Demir, 24 Mayıs 2009 tarihinde Gaziantepspor ile oynanan müsabakanın son 4 dakikasında Bursaspor formasıyla oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmıştı. 2010-11 sezonu devre arasında Gaziantepspor'a transfer olan ve bu sezon yapılan 2 maçta da forma giyen genç oyuncu, sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarında gol yollarında takımını sırtlamış ve ligin ilk haftasında Sivasspor ile yapılan maçta peş peşe bulduğu gollerle 2-0 geriye düşen takımının 1 puan almasını sağlamıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber