Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Mayıs 2016 - 20:18 Yorum: 0

Gaziantepspor’da 11 Futbolcunun Sözleşmesi Bitiyor

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu 14. sırada tamamlayan Gaziantepspor'da, 11 oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona erecek.

Gaziantepspor’da 11 Futbolcunun Sözleşmesi Bitiyor

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu 14. sırada tamamlayan Gaziantepspor'da, 11 oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona erecek.

Kırmızı-siyahlı takımda, başarılı bir performans ortaya koyan Brezilyalı sol bek Fernando Marçal'ın yanı sıra genç kaleciler Alperen Uysal ve Bora Sevim Abdülkadir Kayalı ligin ikinci yarısında sezon sonuna kadar kadroya kiralık olarak dahil edilen Hakan Çinemre, Habib Habibou, Prince Desire, İlhan Parlak, Hürriyet Gücer, Koray Arslan, Alpay Koçaklı ve Doğanay Kılıç da sözleşmesi biten isimler arasında yer alıyor.

GELENLER GELDİĞİ GİBİ GİDİYOR

Gaziantepspor ikinci yarının başında transfer ettiği 7 oyuncusuyla sözleşme yenilemek istemiyor. Gaziantepspor yönetimi ara transfer döneminde kadroya kiralık olarak katılan Fenebahçe'den defans oyuncu Hakan Çinemre, Fransa'nın Rennes takımından ileri hücum oyuncusu Habib Habibou, Eskişehirspor'dan Hürriyet Gücer, Antalyaspor'dan Koray Arslan, Bursaspor'dan Doğanay Kılıç ve Kardemir Karabükspor'dan Alpay Koçaklı ile yollarını ayıracak.

İKİ OYUNCUYLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ancak kırmızı-siyahlı yönetim sezon başında ve ara transfer döneminde takıma kazandırılan ve başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı sol bek Fernando Marçal ve Fransız savunma oyuncusu Prince Desire tekrardan yeni sezonda kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim iki kulüp ile anlaşması halinde Marçal ve Prince ile masaya oturacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber