Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Gaziantepspor'da, Trabzonspor hazırlıkları

Hazırlıklara başlayan kırmızı siyahlılar, koordinasyon ve pas çalıştı

Gaziantepspor'da, Trabzonspor hazırlıkları

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk'un İstanbul'da olmasından dolayı yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde oyuncular, koordinasyon ve pas çalışmalarında bulundu.

Futbolculardan Barış Yardımcı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, haftayı zor durumdaki Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 1 puanla kapattıklarını anımsattı.

Kardemir Karabükspor karşısındaki iyi oyunu bu hafta Trabzonspor karşısında da göstermeyi planladıklarını aktaran Yardımcı, "Bu hafta iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor ile oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçı yenersek takım olarak iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Erdem Şen de ilk maçta berabere kaldıkları Trabzonspor karşısında bu kez 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Takım olarak kendi sahalarında uzun zamandır galip gelemediklerini hatırlatan Şen, "Kardemir Karabükspor deplasmanında iyi oynadık ve deplasmandan bir puanla döndük. Bu hafta da kendi sahamızda Trabzonspor'u yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber