Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Ekim 2014 - 14:38 Yorum: 0

Gaziantepsporlu futbolcudan moral yemeği

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un futbolcusu Muhammet Demir, Trabzonspor maçı öncesi teknik ekip ve oyunculara moral yemeği verdi.Kulüpten yapılan açıklamaya...

Gaziantepsporlu futbolcudan moral yemeği

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un futbolcusu Muhammet Demir, Trabzonspor maçı öncesi teknik ekip ve oyunculara moral yemeği verdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligin 7. haftasında 26 Ekim Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, yarın havayoluyla bu kente gidecek. Bu karşılaşmanın ardından Ankara'ya geçecek olan Gaziantep temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 29 Ekim'de deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçı için kamp yapacak. 

Bu arada oyunculardan Muhammet  Demir, Trabzonspor deplasmanı öncesi teknik ekip ve futbolculara yemek verdi. 

Açıklamada, yemekte oyuncuların morallerinin yüksek olduğu ve eğlenceli vakit geçirdiklerini kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber