Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Gaziantepsporlu oyuncular, Trabzon'a odaklandı

Takım kaptanı Elyasa Süme: "Taraftarımızın da desteğiyle mutlu sona ulaşacağız"

Gaziantepsporlu oyuncular, Trabzon'a odaklandı

GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da futbolcular, Trabzonspor karşısında 3 puan alıp yükselişe geçmek istiyor.

Takım kaptanı Elyasa Süme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, formda bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyledi. Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin son haftalardaki performansının dikkat çekici olduğunu dile getiren Süme, "Bu oyuncuya karşı önlem alacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor maçında çok önemli 1 puan aldıklarını hatırlatan Süme, bordo-mavili ekip karşısında kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini  vurguladı.

Trabzonspor maçından en azından 1 puan almak istediklerini anlatan Süme, "Orta sıralardaki yerimizi sağlamlaştırıp, üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle mutlu sona ulaşacağız. İnşallah bu maç güzel bir seri başlatırız" diye konuştu.

Süme, gol yollarında etkili olabilmek için özel çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Orta saha oyuncusu Oğuzhan Türk ise Trabzonspor maçına sıkı hazırlandıklarını söyledi. 

İç saha avantajını değerlendirmek istediklerini vurgulayan Türk, "Bordo-mavili takım karşısında iyi oynayıp 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Teknik heyetin, golcü futbolcuları özel olarak hazırladığını anlatan Türk, "Her mevkide iyi olmaya çalışacağız. Trabzonspor zor bir rakip ama elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu maçta galip gelip yükselişe geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber