Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 22:53 Yorum: 0

Gaziantep’te 5 IŞİD’li Etkisiz Hale Getirildi

Gaziantep'te terör örgütü IŞİD'e mensup 5 terörist güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.

Gaziantep’te 5 IŞİD’li Etkisiz Hale Getirildi

Gaziantep'te terör örgütü IŞİD'e mensup 5 terörist güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Oğuzeli ilçesi, Kersantaş Mahallesi kırsalında devriye görevindeki güvenlik güçleri, Şehit Fevzi Hudut Karakolu batısında kalabalık bir grubun sürünerek Suriye sınırına doğru ilerlediklerini tespit etti. Sınır birlikleri yasadışı yollardan Suriye'ye geçme teşebbüsünde bulunan 15 kişilik gruba teslim olmaları yönünde ikazlarda bulundu. Yapılan her türlü ikazlara uymayan gruba müdahale eden güvenlik güçleri 5 teröristi etkisiz hale getirdi. Grup içinde bulunan 10 kişiden 6'sı ise yaralı olarak ele geçirilirken, diğer 4 şahsın ise kaçamayarak yakalandığı öğrenildi.

Olay sonrası yapılan sorgulamalarında DAİŞ terör örgütü mensubu oldukları öne sürülen tümü yabancı uyruklu şahısların, IŞİD'e katılmak üzere sınıra geldikleri öğrenildi. Ölen 5 kişinin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konulurken, 6 yaralının ise hastanelerde tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber