Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Gaziantep'te akaryakıt kaçakçılığı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Orgazine Sanayi Bölgesindeki bir işyerine düzenlenen operasyonda 11 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.Emniyetten yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren...

Gaziantep'te akaryakıt kaçakçılığı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Orgazine Sanayi Bölgesindeki bir işyerine düzenlenen operasyonda 11 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1. Organize Sanayi Bölgesindeki bir işyerine operasyon düzenledi.

İşyerinde yapılan aramada, 11 bin 100 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Akaryakıt kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla işyeri sahibi oldukları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber