Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Nisan 2018 - 16:18 Yorum: 0

Gaziantep’te bahar coşkusu

Gaziantep'te baharın gelmesi ile birlikte Sanko Alışveriş Merkezi'nde çiçek karnavalı düzenlendi.

Gaziantep’te bahar coşkusu

Gaziantep'te baharın gelmesi ile birlikte Sanko Alışveriş Merkezi'nde çiçek karnavalı düzenlendi. Çiçeklerle donatılan AVM'ye gelen ziyaretçiler, düzenlenen etkinliklerle baharın keyfini sürüyor

Bahar ile birlikte Gaziantep'te Sanko AVM tarafından çiçek karnavalı düzenleniyor. 15 Nisan- 15 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan karnaval nedeniyle AVM'nin her yeri çiçeklerle donatıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile düzenlenen karnaval kapsamında AVM'de çocuklar için ekim atölyeleri, çiçekten taç yapımı, saksıya çiçek ekimi gibi etkinlikler düzenleniyor. Güzel Sanatlar resim öğrenci ve hocaları çiçek figürü ağırlıklı eserlerinin de yer aldığı karnavalda, moda tasarımı öğrencilerinin ise çiçek desenli kıyafetleri de beğeni topladı.

Alışveriş için parka giden ziyaretçiler ise ailece çiçeklerle donatılmış AVM'de hem alışverişin hem de baharın keyfini sürüyor.

AVM Yetkilisi Sevgi Uslu, dışarıda tüm güzelliğiyle hissedilen bahar coşkusunu yaşatmak istediklerini belirterek, ""AVM içerisinde çok büyük çiçek dekorları oluşturduk ve aynı zamanda çiçek ekim atölyeleri, alışverişe bağlı tohum dağıtımı gerçekleştireceğiz. Çocuklar için çiçek yapım atölyeleri ve çiçekten taç yapımı etkinlikleri ve saksıya çiçek eklemeleri için çeşitli etkinlikler düzenledik. Aynı şekilde Güzel Sanatlar Fakülteleri ile work shop yapıyoruz. Güzel Sanatlar Fakültesi resim öğrencileri, hocaları ve ressamlar güzel bir resim çalıştayına imza atıyorlar" diye konuştu.

Öte yandan AVM'ye gelen çouklar, çiçekten yapılan salıncaklarda sallanarak, hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da buluyor.

Gaziantep’te bahar coşkusu

Gaziantep’te bahar coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber