Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Nisan 2015 - 14:03 Yorum: 0

Gaziantep'te dolandırıcılık iddiası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te sahte para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cep telefonunu satmak...

Gaziantep'te dolandırıcılık iddiası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te sahte para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cep telefonunu satmak için sosyal paylaşım sitesi üzerinden görüşürek buluşan M.S.D,  şüpheli M.Ç. ve İ.D'nin kendisine ödedikleri paranın sahte olduğunu anlayınca durumu polise bildirdi.

   Zanlıları sosyal paylaşım sitesindenki 27 * 9999 plakalı araçtan yola çıkan ekipler, M.S.D.'ye parayı veren şüpheli şahısları araç sahibinin iş yerinde işçi olarak çalışan M.Ç. isimli şahıs olduğunu tespit eden ekipler, M.Ç. ve İ.D.'yi gözaltına aldı.

Şüpheli şahıslar M.S.D.'den satın aldıkları cep telefonunu sahte para ile aldıklarını ve cep telefonunun iş yerinde kaybolduğunu itiraf etti.

Ayrıca şüpheli İ.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 2.2 gr. uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber