Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Şubat 2019 - 17:38 Yorum: 0

Gaziantep’te fuhuş çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Gaziantep'te fuhuş çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çetenin zorla fuhuş yaptırdığı bir kadın kurtarıldı.

Gaziantep’te fuhuş çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Gaziantep'te fuhuş çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çetenin zorla fuhuş yaptırdığı bir kadın kurtarıldı. Gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş çetesine yönelik yaptıkları operasyonda, çetenin lideri olduğu tespit edilen C.K. ve çete üyesi S.K., D.G., A.Ö., Y.K., O.A. ve E.Ö. isimli 7 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, ayrıca suç örgütünün elinde bulunan ve zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edilen bir kadını kurtardı. Operasyonda 1 adet tabanca ve tabancaya ait 11 adet fişek, 2 adet pompalı tüfek ve çok miktarda kesici ve delici malzeme ele geçirdi. Yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber